Netflix lanceert interactieve tv-programma’s

Geplaatst op

Netflix lanceert interactieve tv-programma’s waarmee kijkers, die een tv abonnement hebben, hun eigen avonturen kunnen kiezen en beslissingen kunnen nemen over hun favoriete personages op de tv-streamingservice. De functie zal eerst beschikbaar zijn bij kinderprogramma’s, maar het bedrijf zegt dat de technologie er is om breder toe te passen. Als je een tv abonnement op Netflix hebt dan kun je binnenkort dus meer interactieve tv-programma’s verwachten, ook voor volwassenen. Er zijn providers die, bij het afsluiten van een abonnement gratis Netflix account aanbieden. Een tv abonnement vergelijken van tevoren wordt dus zeker aangeraden.

Creëer je eigen tv serie met een tv abonnement op Netflix

Kinderen zullen in staat zijn om te kiezen waar het volgende verhaal over gaat, omdat ze belangrijke keuzes kunnen maken in een serie programma’s die worden uitgebracht. Het eerste interactieve tv programma is Puss In Book: Trapped In An Epic Tale, het is een op zichzelf staande aflevering van de huidige Netflix-show ‘The Adventures Of Puss’ en stelt de kijker in staat te kiezen wat Puss moet doen en hoe het verhaal zal verlopen. Je ziet het Shrek-personage bijvoorbeeld in een sprookjesboek worden gezogen en hij probeert tot het einde te ontsnappen. De kijker wordt bijvoorbeeld gevraagd om een ​​keuze te maken of de beren vrienden of vijanden zijn. De 13 verschillende keuzes in de aflevering leiden tot twee verschillende afsluitingen van de show. Het kortste pad door het verhaal maakt een 18 minuten durende aflevering, terwijl de langste route een ervaring van 39 minuten creëert. Met een tv abonnement op Netflix bepaal jij dus je eigen tv serie.

Kinderen zijn de baas van het tv abonnement op Netflix

Carla Engelbrecht Fisher, de directeur van productinnovatie bij Netflix, vertelde dat het project tweeënhalf jaar heeft geduurd en het draait allemaal om het verbeteren van de ervaring van de leden die een tv abonnement op Netflix hebben. Kinderen denken dat je overal interactie mee kunt hebben, dus heeft Netflix al die dingen meegenomen. Ze hebben kinderen op de stoel van de directeur gezet en zij houden het verhaal onder controle. Het interactieve tv programma is getest met kinderen zo jong als vier. Ze begrijpen allemaal hoe aanraakschermenwerken en ze houden ervan zelf te mogen kiezen.

TV abonnement op Netflix biedt in de toekomst ook voor volwassenen interactieve programma’s

Op de vraag of deze technologie kan worden toegepast op programma’s voor volwassenen, zei Engelbrecht Fisher: “We hebben de tools gebouwd om dit te kunnen aanbieden aan producenten die verhalen te vertellen hebben.” Je kunt dus meer interactie programma’s verwachten als je een tv abonnement op Netflix hebt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.