Alles in een KPN

KPN

Het bedrijf KPN is een van de meest gerenommeerde telecomaanbieders in Nederland. De aanbieder levert diverse ICT-diensten aan zowel particulieren als zakelijke gebruikers.

KPN is het moederbedrijf van verschillende merken, waartoe bijvoorbeeld Telfort, Simyo en XS4ALL vallen. Interactieve HD-televisie? Prepaid telefoneren in het buitenland? Glasvezel internet of een alles-in-1 pakket? KPN heeft alles in huis.

KPN alles in 1

Het alles-in-1 pakket van de KPN bestaat uit 3 varianten. Elk pakket bestaat in elk geval uit TV, internet en bellen. Als klant kan je kiezen voor een Instap pakket, Standaard pakket of een Premium pakket. In principe bieden alle pakket alles wat je maar wenst en nodig hebt. Maar voor de consument die meer eist zijn de laatste twee pakketten het meest geschikt.

Zo liggen de down- en uploadsnelheden hoger bij het Standaard- en Premium pakket en ontvang je standaard 2 HD tv-ontvangers. Met het meest uitgebreide pakket (Premium) kan men tevens gratis en onbeperkt telefoneren, ook naar het buitenland.

Internet

Als klant maak je gebruik van het betrouwbare KPN netwerk. Je ontvangt na het afsluiten een gratis draadloos modem en profiteert verder van gratis internet met KPN WiFi op ruim 13 miljoen plaatsen! Klanten kunnen zelf hun internetsnelheid bepalen. Ontvang internet vanaf 20 Mbit/s en tot maximaal 500 Mbit/s.

In dat laatste geval moet je adres wel beschikken over een glasvezel verbinding. In bepaalde gevallen betaal je eenmalig activatiekosten. Optioneel is het kiezen voor een installateur maar de installatie kan je ook zelf doen.

TV

Bij KPN krijg je ruim zestig televisie-zenders indien je een televisieabonnement afsluit. Twintig daarvan zijn in HD. Tevens krijg je er de mogelijkheid bij om op een tweede tv programma’s te bekijken.

Live tv kan je daarnaast pauzeren en heb je het begin van een programma gemist? Dan kan je deze terugkijken. Kijk TV op je smartphone, laptop of tablet.

Bellen

Bij KPN bel je met de vaste telefoon en wel via het internet. Het voordeel daarvan is dat je voordelig belt en natuurlijk gebruik maakt van het KPN netwerk.

Je kunt naar vast en mobiele telefoon voordelig bellen. Sluit je daarnaast een alles-1-pakket af dan wordt je gratis aangesloten.

Bij KPN bel je met de vaste telefoon en wel via het internet. Het voordeel daarvan is dat je voordelig belt en natuurlijk gebruik maakt van het KPN netwerk. Heb je vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met KPN over een storing.