Alles in een Ziggo

Ziggo

Ziggo is een dochteronderneming van Liberty Global. Dit is een kabelbedrijf dat tot de grootste ter wereld behoort. Particulieren en zakelijke klanten kunnen allerlei producten en diensten afsluiten, zoals razendsnel glasvezel internet, analoge- of digitale televisie, vaste telefonie via VoIP (Voice over IP).

Klanten kunnen er ook voor kiezen om een van de bundels van Ziggo af te sluiten. Zo kan men televisie-, breedbandinternet- en een telefoniedienst afnemen in 1 voordelig pakket.

Ziggo alles in 1

Het alles-in-een pakket van Ziggo kan je tot in de puntjes zelf samenstellen. Het is haast onmogelijk om dit pakket daarom te omschrijven. Je kan ook kiezen voor pakketten die al voor je samengesteld zijn.

De pakketten zijn standaard voorzien van tv, internet en bellen. Ben je veeleisend? Dan kan je voor een uitgebreid pakket kiezen waarmee je profiteert van razendsnel internet (200 / 20 Mbit/s) en een zeer uitgebreid tv-pakket. Standaard ontvang je een gratis installatie door een erkend monteur.

Internet

Het internet van Ziggo is afgelopen jaar als beste getest door de bezoekers van Tweakers. Klanten kunnen dan ook altijd rekenen op een gratis internetbeveiliging en tot 2 miljoen hotspots in Nederland, waarop men gratis kan inloggen en internetten.

Hiermee bespaar je enorm op je mobiele dataverbruik. Deze internetprovider is vrijwel de enige in Nederland die enorme internetsnelheden aanbiedt (tot wel 200 Mbit/s). Overigens ontvang je altijd standaard een modem, helemaal gratis en in bruikleen.

TV

Ziggo heeft een groot aanbod van TV abonnementen. De pakketten zijn als volgt: Kabel TV, Play Start of Play Complete. Je kijkt altijd online TV. Met het goedkoopste pakket heb je de keuze uit 30 zenders en je krijgt verder geen extra’s.

Je betaalt dan ook voor dit pakket een laag bedrag per maand. Met de twee duurdere pakketten heb je veel meer mogelijkheden, waaronder TV Gemist, Replay TV en meer zenders.

Bellen

10 cent per minuut, voor dit bedrag bel je bij Ziggo alles in één naar mobiele en vaste telefoonnummers, in Nederland. Het voordeel van Ziggo is dat het kosten rekent per seconde en niet per minuut. Heb je al een telefoonnummer en wil je die behouden?

Geen probleem. Je nummer wordt gratis door Ziggo overgenomen. Ziggo werkt met 2 soorten telefonie abonnementen: Vast Bellen en Alles-in 1.