Quad Play pakket

Quad Play pakket

Flink wat huishoudens zijn de laatste jaren overgestapt van losse abonnementen naar een alles in 1 pakket (marktaandeel groeit richting de 60% van de Nederlandse huishoudens).

Het alles in 1 pakket is tegenwoordig bij alle bekende providers verkrijgbaar en bestaat uit een internet- (meestal breedband), vaste telefonie- en een digitale televisie aansluiting.

Een nieuwere ontwikkeling binnen deze zogeheten “bundel” abonnementen is een Quad play pakket ook wel genoemd een 4 in 1 pakket.

Bij dit pakket is ook het product mobiele telefonie toegevoegd. Her kun je Alle abonnementen vergelijken

Quad Play aanbieders

In Nederland zijn op dit moment drie providers die een quad play pakket aanbieden, dit zijn Telfort, Tele2, Vodafone en KPN.

Opvallend is wel dat er geen mobiele telefonie als optie staat in de bestellijst bij alle drie de providers wanneer er een pakket besteld wordt.

Wat ons betreft een gemiste kans.

Provider Ziggo biedt naast hun alles in 1 pakketten een sim only abonnement aan en lopen hierbij wat achter op de hierboven genoemde van oorsprong telecom aanbieders.

Quad Play voordeliger?

Bewezen is inmiddels wel dat een alles in 1 pakket voordeliger is qua kosten dan verschillende losse abonnementen.

Een Quad Play pakket zou ook voordeliger moeten zijn dan een los mobiel abonnement bij een alles in 1 pakket, echter met een goede ”losse” telefonie aanbieding is dit niet altijd het geval.

Bekijk daarom voordat u beslist altijd eerst de aanbiedingen van het moment bij verschillende mobiele telefonie aanbieders om zeker te zijn dat u het goedkoopst uit bent met een quad play pakket.

Waarom kan ik via deze site geen quad play pakket bestellen?

Doordat er nog geen specifieke Quad Play pakketten worden aangeboden op de sites van de alles in 1 aanbieders is het voor ons ondoenlijk om een goed overzicht te creëren van de kosten van deze pakketten.

Wanneer dit veranderd zullen deze pakketten uiteraard ook op onze site vergeleken gaan worden.