3 in 1 pakket

3 in 1

Een 3 in 1 abonnement is een stuk goedkoper in vergelijking tot losse diensten. Heb je momenteel al een 3-1 abonnement of heb je elke dienst bij een andere provider lopen?

Als je alles los hebt raden wij je aan om eens na te gaan hoeveel je per maand kwijt bent voor de 3 diensten bij elkaar. De kans is zeer groot dat je meer kwijt bent in vergelijking tot de huidige 3 in 1 abonnementen die je kunt afsluiten.

Ruime keus in 3 in 1

Er valt nogal wat te kiezen tegenwoordig. Als het gaat om alles in 1 abonnementen, dan zijn er tientallen providers die dit aanbieden. Hoe kun je nou achterhalen welke provider een 3 in 1 pakket heeft dat bij je past?

De eenvoudigste manier om dit te achterhalen is vergelijken. Op onze website kun je 3 in 1 eenvoudig en kosteloos vergelijken. Het is zelfs mogelijk om vooraf al wat wensen op te geven, denk hierbij aan de minimale internetsnelheid bijvoorbeeld.

Voordelig 3 in 1 pakket

Als je aan de slag gaat met onze vergelijker zul je ervaren dat een alles in 1 pakket vergelijken heel eenvoudig is. Binnen 60 seconden zie je welke aanbieder het goedkoopste pakket aanbiedt.

De goedkoopste aanbieder wordt namelijk als eerste getoond. Het aanklikken van een bepaalde provider leidt ertoe dat je wordt doorgestuurd naar de website van de provider.

Je kunt vervolgens meer lezen over het abonnement. Zo zie je of het genoemde tarief een actietarief is voor een bepaald aantal maanden, of dat er sprake is van een prijs die doorlopend is.

Daarnaast kun je ook lezen wat het extra kost als je kiest voor installatie van het 3 in 1 pakket en hoelang het duurt voordat de diensten worden opgeleverd. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om het 3 in 1 pakket aan te vragen via een zogenaamd aanvraagformulier.