Glasvezel internet

Glasvezel Internet

In steeds meer steden en dorpen wordt het mogelijk om glasvezel internet aan te vragen. Is glasvezel internet ook op jouw postcode en huisnummer beschikbaar?

Er is maar één manier om hier achter te komen, glasvezel vergelijken middels een postcode check. Deze postcode check is ook op onze website opgenomen. Door je postcode en huisnummer in te vullen kun je binnen een aantal seconden zien of glasvezel internet beschikbaar is op je adres.

Abonnementskeuze glasvezel internet

Als glasvezel internet beschikbaar is ben je er nog niet. Je zult namelijk moeten kiezen uit de verschillende providers en abonnementen. Glasvezel wordt geleverd door KPN, Telfort, maar ook door Vodafone bijvoorbeeld.

Naast deze providers zijn er nog veel meer. Via deze website kun je naast de postcode check ook een vergelijking doen. De verschillende providers en abonnementen worden dan met elkaar vergeleken.

Zo zie je snel wat het goedkoopste abonnement is en wat het duurste abonnement is. Daarnaast zie je ook wat je krijgt voor welk maandbedrag. Kortom, een totaaloverzicht van alle abonnementen en providers. Erg handig als je op zoek bent naar passend glasvezel internet!

Glasvezel internet aanvragen

Als je een passend glasvezel internet abonnement hebt gevonden kun je de website van de provider bezoeken. Op de website kun je uitgebreide informatie over het gekozen abonnement vinden.

Maar dat is niet alles, je kunt het abonnement ook direct afsluiten. Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het formulier naar de provider. Tegenwoordig kan dit bijna altijd digitaal, maar het kan zijn dat sommige providers het formulier uitgeprint opgestuurd willen krijgen.

Zodra de provider de aanvraag heeft goedgekeurd wordt de oplevering van glasvezel internet in gang gezet. Voor je het weet profiteer je van supersnel internet. Heb je gekozen voor een alles in één pakket, dan je ook gebruik maken van telefonie en televisie. Wij wensen je veel internet- en kijkplezier toe!