Alles in een Canaldigitaal

Canaldigitaal

Telecomaanbieder CanalDigitaal is in Nederland een van de aanbieders van digitale tv via de satelliet. Klanten kunnen in alle Nederlandse provincies zowel de radio- als televisiezenders ontvangen.

Het maakt daarbij niet uit of de klant in kwestie beschikt over een telefoon- of kabelaansluiting. Canaldigitaal heeft zo’n 1 miljoen klanten. Zij hebben gekozen voor een alles-in-1 pakket of maken gebruik van een losse telecomdienst.

Canaldigitaal alles in 1

Met het alles-in-1 pakket van Canaldigitaal mag je altijd rekenen op superieure internet, telefonie en interactieve televisie. Internet is supersnel. Het behaalt snelheden tot 100 mb/s.

Je belt zeer voordelig en ontvangt altijd minimaal zestig digitale TV zenders en minimaal 50 radiozenders. Daarnaast profiteer je van de videotheek van Canaldigitaal waarin standaard topfilms te bekijken zijn.

TV kan je kijken op PC, laptop of smartphone. Extra mogelijkheden voor jou zijn het pauzeren of opnemen van je favoriete TV programma en het buitenshuis opnemen daarvan.

Internet

Het is ook mogelijk om alleen internet af te sluiten. Klanten die kiezen voor internet van Canaldigitaal, kiezen voor internet van Online.nl.

Je ontvangt betrouwbaar en stabiel internet en tevens een gratis WiFi modem, zodat je overal in huis over internet beschikt.

Je kan rekenen op internetsnelheden die oplopen tot wel 100 Mb/s en dat alles zonder datalimiet. Wil je alleen glasvezel internet? Controleer op de website van Online.nl of je adres hieraan voldoet.

Aanvragen is heel gemakkelijk. Geef aan welke internetsnelheid je wenst en volg de procedure.

TV

Als klant kan je kiezen uit maar liefst 5 tv pakketten, namelijk BasisHD, FamilieHD, EntertainmentHD, TopHD en TopHD Brits. Je ontvangt al vanaf 212 zenders waarvan 41 HD zenders. Sport1, Film1 en opnemen plus live pauzeren zijn optioneel bij basisHD en familieHD.

Het meest populair bij klanten is het zelf samenstellen van het tv abonnement. Je hebt de keuze om zelf te bepalen welke zenders je kan ontvangen, het aantal tv-aansluitingen, en of je HDTV, Film1, Sport1, Fox Sports of HBO wilt ontvangen.

Bellen

Bellen bij Canaldigitaal is anders dan dat je misschien wel gewend bent. Je betaalt niet meer per minuut. Je belt namelijk onbeperkt.

De provider rekent geen kosten per minuut maar je betaalt gewoon per bundel een eenmalig bedrag. Het starttarief van ieder gesprek is 10 cent. Overigens kun je ook eens op deze alles in 1 startpagina kijken.