Alles in een Online

Online

Telecomprovider Online.nl werd opgericht in 1994 opgericht als Euronet, het huidige Online. Het is een complete aanbieder van goedkope telecomdiensten.

Klanten kunnen goedkoop bellen, gebruik maken van voordelige interactieve tv of snel internet. Daarnaast kan men een alles-in-1 pakket afsluiten of kiezen voor een combinatie van twee telecomdiensten.

Online.nl alles in 1

Het alles-in-1 pakket van Online.nl is een van de meest goedkope pakketten in Nederland. Je ontvangt internet, bellen en interactieve TV en dat voor een voordelig bedrag per maand.

Overigens is de kwaliteit ruimschoots voldoende. Online garandeert altijd razendsnel internet en interactieve tv bekijk je op zowel je laptop als op smartphone en tablet.

Standaard ontvangen klanten een gratis modem in bruikleen. De snelheid van het internet begint bij 30 mb/s. Controleer of glasvezel bij jou in de buurt is aangelegd. Is dat het geval? Dan haal je internet tot 100Mb/s (down en up) in huis.

Internet

Internet dat altijd voldoet aan de hoge standaarden, veilig en snel. Dat is internet van Online.nl. Bij Online kan je ook kiezen voor glasvezel internet, indien dat op jouw postcode mogelijk is.

De voordeligste internetbundel begint al met 10 Mb/s down. Uptime begint al met 1 Mb. Is glasvezel op jouw adres mogelijk? Dan bereik je al gauw snelheden die oplopen tot 100 Mb/s down en up.

De draadloze modem van Online.nl kan je zelf installeren. Eventueel laat je de installatie doen door een monteur, tegen betaling.

TV

Bij Online.nl sluit je interactieve TV af en dit kan je op je al schermen bekijken. Dus je kijkt tv op je tablet, smartphone of tv.

Bekijk daarnaast video on demand n bekijk de nieuwste films, heerlijk vanuit je luie stoel. Met interactieve tv van Online.nl kan je zowel opnemen als programma’s pauzeren.

Bellen

Als je goedkoop wilt bellen zit je bij Online.nl goed. Dit bedrijf brengt namelijk geen kosten per minuut in rekening.

Je betaalt altijd een starttarief van 10 cent per minuut en betaalt eenmalig een vast bedrag per bundel. Afhankelijk van het soort belbedrag, kies je zelf een belbundel. Standaard krijg je toegang tot voicemail.