Alles in 1 vergelijken: waarop te letten?

Geplaatst op

Alles in 1 vergelijken: waarop te letten?

Er zijn verschillende redenen waarom je wilt overstappen. Wanneer je gaat verhuizen is dit bijvoorbeeld het perfecte moment om ook je internet abonnement onder de loep te nemen. Maar het kan ook zijn dat je niet tevreden bent met je huidige provider, een sneller abonnement wilt of simpelweg gewoon minder per maand wilt betalen. Maar waar moet je op letten bij het alles in 1 vergelijken?

Snelheid meest belangrijk bij het alles in 1 vergelijken

Een alles in 1 pakket bestaat uit drie onderdelen: internet, televisie en bellen. Het voordeel van zo’n pakket is dat je altijd voordeliger uit bent per maand. Uit onderzoek is gebleken dat snelheid de belangrijkste factor is voor een alles in 1 pakket. Bij het kiezen van een nieuw abonnement kan kiezen wat voor een snelheid je wilt. De snelheden lopen uiteen van 20 Mbit/s tot 500 Mbit/s. Vergelijken kun je bijvoorbeeld op alles-in-een.net

Het type verbinding heeft invloed op de maximaal haalbare snelheid. Vul bij het alles in 1 vergelijken je postcode in om te zien welke typen internet er beschikbaar zijn op je adres. De verschillende typen zijn: DSL, kabel en glasvezel internet. Met DSL kan je maximaal 100 Mbit/s halen, met kabel 400 Mbit/s en met glasvezel 500 Mbit/s. Over het algemeen is DSL internet ook het meest voordelig.

Alles in 1 vergelijken loont altijd

Het is altijd aan te raden om je huidige pakket te bekijken en deze te vergelijken met het huidige aanbod. Providers bieden vaak acties aan of geven extras weg. Zo kan je bijvoorbeeld gratis FOX Sports eredivisie ontvangen als je naar T-Mobile overstapt. Hierdoor kan je gemakkelijk tientallen euros per jaar besparen.

Let bij het allesin1vergelijken dus voornamelijk op de snelheid en prijs per maand. Bepaal voor jezelf wat voor een snelheid je nodig hebt. Bekijk vervolgens welke providers het beste aanbod hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.